Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co je to?

Co je to?

Co je to červená?
Snad lásku znamená,
pak dívčí rty, co miluješ
a růži jenž ji daruješ,
nebo i víno? - ano snad.
Ptám se, zda červenou máš rád?
Tam v širém nebi rudá září,
teď dotkla se tvých bledých tváří.
To se slunce chystá ke spánku,
pak ukryje se do červánků
a zmizí docela.
A já budu klidně spát,
vždyť vím, že mě máš rád.
To není klam, to není snění,
dlíš u mě a já to vím
a usínám plná štěstí,
že srdce mé je navždy Tvým.
Publikoval(a): Pepinna, 7.2.2015
Přečteno (361x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, NikitaNikaT., Kněžka, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti