Zmatek v duši
Zmatek v duši
Anotace: Jsou okamžiky v životě lidském, kdy podivné pocity, nejistota a zmatek duše, vítězí nad chladnou logikou rozumu.
Stesk, trápení, podivná úzkost v hrdle.
Slzy v očích, smutek v duši.
Lítost, strach a beznadějné trápení.
Všeho mám teď plnou nůši.
Mísí se mi v divém kruhu,
v prosbách k Bohu
o soucit a odpuštění
i když tuším,
že On možná je ....i není.
K čemu je mi pozemské to utrpení.
poučit se z vlastních chyb,
abych to snad příště,
mohl zvládnout líp?
Jaké příště,
proč a na co,
kdy a kde.
V co mám věřit,
zoufale tu křičím do tmy,
nikdo se však neozve......
Publikoval(a):
Taren, 7.2.2015