Lustrace a účetnictví
Lustrace a účetnictví
Anotace: to do lásky nepatří...
prolustruješ moje konto
než mě pozveš na oběd
zjistíš si zda nejsem děvka
než mi dáš svůj polibek
hned jak koupíš první dárek
spočítáš si dáti mám a dala
říkáš stále miluju tě
ale tvoje nedůvěra mojí lásku vzala
Publikoval(a):
vanovaso, 7.2.2015