Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kvetoucí magnolie

Kvetoucí magnolie

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Věčné a vděčné téma je žena a květina.

Jsi jako kvetoucí magnolie,
jež pro slunce klín svůj zachová,
v rozkoši lidské srdce bije,
po uši studem jsi nachová.

Na noc květ každý zavírá se,
jen žena otvírá náruč svou
planoucí v růžově bílé kráse,
sopránem zpívá tichou tmou.
Publikoval(a): podnebný, 6.2.2015
Přečteno (341x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, děda včela, Mirastus, koiška, Kněžka, Lugilla

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 17:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti