Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...mě to přijde jako dosti rozporuplný sen....jsou tam stopy více obrazových děju,které šikovně vpluly do jedné řeky...hodně divnej a provokující text....mě se to líbilo...palec nahoru...
7.2.2015 9:57 | Martin Havlíček
Krásná a srozumitelná abstrakce a metafory, jako bych to zrovna prožil... M.
7.2.2015 9:46 | Mirastus
Krásné. Ne ani koně se nestřílejí...
6.2.2015 21:45 | koiška