Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska a kopretina

Láska a kopretina

slunečnice69 Básně » o Lásce

Anotace: Jedna z mích dřívějších básniček.

Láska a kopretina

Vyrostla kopretina
sama samotinká na
veliké louce.
Hlavičku naklání
ke sluníčku,tak
jako já otvírám
pro Tebe své srdce.

Rozkvetla kopretina
na veliké louce.
Motýlek na ni usedá,
tak jako,když mě
hladí Tvé ruce.

Uvadá kopretina
suchem. Sklání
svou hlavičku k
zemi.Mé srdce
puká žalem.
Přijď lásko,přijď
ke mně honem.
Publikoval(a): slunečnice69, 5.2.2015
Přečteno (277x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti