Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebeská podívaná

Nebeská podívaná

Engliš Básně » o Přírodě

Anotace: Když jsem se díval na oblohu a sledoval mraky.

Vidím je na obloze,
mraky,
a je mi blaze.
Po větru,
mířící do dálky,
na šňůře,
svázané korálky.
Zvedni hlavu,
tam nahoře,
uvidíš odplouvat,
stříbrné úhoře,
směr...?
Sargasové moře.

Sbohem,
už nejste tady,
chomáče bílé,
cukrové vaty.
Publikoval(a): Engliš, 13.8.2010
Přečteno (1018x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, GAIA77, H.I.L.

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 11:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti