Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svatební

Svatební

Říkáme jen stručné „ANO“,
ač duše chtějí mnohem víc,
jedno slovo dějin dáno
na cestu vyjít sobě vstříc.

„ANO“ - „ANO“,
a pak „ÁMEN“,
další osud
láskou zmámen.

V nitrech nám zazní
pravda odvěká:
„Lásku nespoutá
vůle člověka.“
Publikoval(a): Kněžka, 4.2.2015
Přečteno (124x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, slunečnice69, koiška, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 21:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti