Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tisíc nocí

Tisíc nocí

Felicis Básně » Smutné

Anotace: každý zná bezmoc...

Po tisíc nocí nespím
v tichu kolébaná.
Po tisíc nocí pláču
v křečích zohýbaná.

Po tisíc nocí krvácím
zahalená tmou.
Po tisíc nocí umírám
rukou světa zlou.

Po tisíc nocí jak zločinec
zanechána času.
Chtějí protest, sten a křik
po dívce bez hlasu.
Publikoval(a): Felicis, 4.2.2015
Přečteno (209x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mirastus, Kněžka, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti