In vino veritas!
In vino veritas!
Anotace: aneb pravda o alkoholu za volantem
Dlouho je pravda ve víně
jenom stařenka na umření,
povídá to samé jedině,
co bývalo a dávno není.
Pravda si v motorech
svoji písničku zpívá
o dálných obzorech,
mladá, krásná a živá.
Ta pravda, co je ve víně,
kalívá lidem rozum,
i když se tváří nevinně,
pohromou bývá vozům.
Publikoval(a):
podnebný, 4.2.2015