Sama sebu
Sama sebu
Sama sebou
Jsem,jaká jsem a
nic s tím nenadělám.
Snad těch chyb tolik
nemám.Jsem žena z
masa,kostí a krve.
Ne z kamene.
Jak,by někdo řek.
Duši mám citlivou
a životem zjizvenou.
Jsem sama sebou a
chyb se dopouštím.
Tak jako každá žena.
Věř ty tam nahoře,
že odpuštění,bych
si přála.
Jsem jen žena,co po
lásce touží a hledá
pochopení.Nic víc
nechci než zůstat
svou a být ženou
milovanou.Poznat
lásku a ne přetvářku.
Jsem bytost živá a
ne kamenná.Duši mám
citlivou a opuštěnou.
Publikoval(a):
slunečnice69, 3.2.2015