Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plamínky.

Plamínky.

Jennyforever Básně » o Lásce

Anotace: Kdo chce odejít, ten odejde..

Jaká podstata to lásky,
když dělá samé vrásky.
Já prosit se tě nebudu,
radši tiše odejdu.
A i když v očích
slzy se mi lesknou,
a po rudých lících,
líně tečou.
Snažím se ti najevo dát,
že už nechci aby jsi byl kamarád.
nenápadně se ti snažím naznačit,
že mi chybíš,
a i když slzy snažím se potlačit,
jsou vidět, ale ty je nevidíš.
A proto radši odcházím,
radši mažu zprávy,
za tvými zády,
vyhazuji všechny dárky,
co dával jsi mi z lásky.
Snažím se vyhodit i vzpomínky,
ale ty tu pořád jsou,
hoří, plápolají jako plamínky.
A ten žár v srdci tu pořád je,
ale vím, že kdo chce odejít,
ten odejde.
Publikoval(a): Jennyforever, 2.2.2015
Přečteno (238x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti