Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Až bude jaro.

Až bude jaro.

Až bude jaro

Už,aby slunce vládlo,
aby nastalo jaro.
Zima sype sníh,aby
bylo sněhuláky čím
postavit.
Jenže na jaře je
líp.

Sněženky vykouknou
a petrklíč.Zelená
travička a na ní
žlutá hlavička no
přeci pampeliška.

Na rybníce káčata
v seníku koťata
ve hnízdě ptáčata.
Všude bude čilí ruch.

Sady rozkvetou do
bíla,ach to bude
nádhera.Sluníčko bude
příjemně hřát jen
na lavičku si posedat.

To se to krásně sní,
když se za kamny sedí.
Mráz maluje na okna
a venku je nahota.

Jen,aby jaro nezaspalo.
Slunce mu dá klíč a
zimu pošle pryč.
Teď bude,ale líp
čaj si uvařit.



P.s.může být i s rumem.
Publikoval(a): slunečnice69, 1.2.2015
Přečteno (1317x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti