Cesta ke štěstí
Cesta ke štěstí
Anotace: Dnešní doba, životní prostředí a snaha o zachování krásy české krajiny pro další generace.
Cesta ke štěstí je jiná
nežli byla kdysi dřív,
zeměkouli obepíná
nadčasový světa div.
Bez prachu a bez kamení,
bez kopřiv a bodláčí,
do kopců teď strmá není,
dneska už je jinačí.
Hladká, rovná, široká je,
otevírá celý svět,
kolem ní jsou lesy, háje,
blízké louky samý květ.
Ta dálniční autostráda
s moderními hotely
okouzlení nepostrádá,
s milenci se přátelí.
Cesta moderního času,
lásky k práci, nadšení,
milující život, krásu,
cesta štěstí, sblížení.
Publikoval(a):
podnebný, 1.2.2015