Pohádka
Pohádka
Anotace: Pohádky jsou krásný,ale v životě to tak není.Aspoň mě to tak přijde.
Pohádka
Život není ,jak pohádka.
Princové už vymřeli a
princezny bůh ví kam
se poděly.
Sudičky lidské osudy
spřádají,kolovrátky
jim při tom zpívají.
Jestli máš kouli
kouzelnou,tak ji
nech ležet nedotčenou.
Co kdyby se princ
netrefil a mečem
sani hlavu neskolil.
Popelka tři kouzelné
oříšky má.Na plese
princi hádanku dá.
Princ odpověď nezná.
Popelku však miluje
a nakonec správně uhodne,
střevíček ji nazuje.
Ty to však nezkoušej.
Dnešní chlap není tak
chytrej.
Šipková Růženka
hlubokým spánkem spí.
Princ zdolá trní,
polibkem ji probudí
a pak se s ní ožení.
Tak už to v pohádkách je,
že každá dobře dopadne.
Život je však jinadší
pohádky na něj nestačí.
Za hlasem svého srdce
běž.Třeba svou pohádku
nalezneš.
Publikoval(a):
slunečnice69, 31.1.2015