Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak nevím.

Tak nevím.

Tak nevím

Tak nevím jestli se
mám smát a nebo plakat,
když jdu večer sama
spát a ráno sama
vstávám.

Tak nevím,co dělat
mám,když na mě
život štěká.
Jestli mám pokorně
sklopit zrak a nebo
říci ne.Tak ne.
To moje srdce bolí.

Tak nevím,proč tu
vlastně jsem.
Když nešťastná
jdu životem.
Třeba by bylo líp
v anděla se proměnit.
Mít úsměv ve tváři
a pozorovat svět
z po vzdálí.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.1.2015
Přečteno (107x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti