Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzim

Podzim

luizamayerova Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: tohle je basnicka z mych prvinich...

Na podzim je zima,
chytla mě zas rýma
Kuličky budeme hrát,
do díry je strefovat.
Hřišťátka jsou zaplněná,
ale není tu horolezecká stěna.
Za chvíli tu bude zima,
ale také to bude príma.
Publikoval(a): luizamayerova, 29.1.2015
Přečteno (577x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti