Zpoveď stárnoucího námořníka
Zpoveď stárnoucího námořníka
Popluj se mnou a uvidíš víc než jen vodu
v moři bouřlivých milostných snů se spolu utopíme
chapadla chobotnic přitisknou tělo k tělu
k ránu pak mořskou řasu hladově posnídáme
V očích tvých zračí se temný oceán
tam v hloubce milostné zpěvy velryb znějí
a v duši mé dnes hřmí nekonečný hurikán
nic víc než v srdci tvém zakotvit si přeji
Publikoval(a):
vanovaso, 29.1.2015