Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prodaná duše

Prodaná duše

Fantoma.s Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Když do tvých snů vchází peklo..

Probudívše se v prostřed noci
oblit vlastním potem,
schvácen zvláštní cizí mocí
zasažený hřmotem.

Čípak jsou ty zvláštní zvuky
do uších mých linoucí,
pro zvukovod jako kulky
jako když řve tonoucí.

Hnaný hrůzou neznajíc
kdo mě ze sna ruší,
siluetu však poznajíc
ten kdo kupčí s duší.

Spáchajíc dříve těžký delikt
ani jsem se nenadál,
vyřčen však byl jasný verdikt
"duši svou jsi zaprodal".
Publikoval(a): Fantoma.s, 29.1.2015
Přečteno (928x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 00:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti