Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sníh

Sníh

Konečně nám napadl,
venku bílí sníh,
děti staví sněhuláky,
jezdí na saních.

Bělavá peřina přikryla domy,
překrásná krajina,
třpití se stromy.

Brouzdáme přírodou,
máme se fajn,
doma nás zahřeje,
medový čaj.
Publikoval(a): mys, 29.1.2015
Přečteno (705x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela, koiška

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 12:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti