Smůla
Smůla
Anotace: Smůla,co s ní? Brát ji s humorem je lepší než plakat jen.
Smůla
Hned ,jak probudím se
s ránem ona přilepí
se na mě.Jde se mnou
celým dnem a jen
chechtá se.
Co, dělat nám,
jak se ji zbavit
mám? Když už nevím
kudy kam a mé srdce
pláče.Ona vysmívá se.
Potvora jedna škaredá,
kéž by v pekle skončila.
Pak mohla bych se smát.
Publikoval(a):
slunečnice69, 29.1.2015