Za tvoji lásku bez podmínky
Za tvoji lásku bez podmínky
Slepíš mé duše střepy
v obraz mozaikový
probouzíš moje mrtvé city
a rozpouštíš má provinění
Utíráš moje černé slzy
a říkáš Lásko věř mi
Věř mi
Zpíváš milostné tóny
jsi plný lásky plný něhy
A moje zachycené chyby
necháváš stéci
po prutech vrby
kde zaniknou v zemi
Za tvoji lásku bez podmínky
děkuji ti
Publikoval(a):
vanovaso, 28.1.2015