Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kontrasty

Kontrasty

Fantoma.s Básně » o Věcech

Anotace: Neberte drogy a život vážně :D

Tvořím verše píši řádky,
v hlavě nápad v peru zmatky.
O čem psát a neurazit,
svobodný být či se plazit?

Úsměv dávat či se mračit,
v míru žíti nebo válčit?
Kráčet s mapou nebo bez ní,
opít se či zhynout žízní?

Básně hltat či je tvořit,
mýtům věřit či je bořit.
Lásku dávat či jen brát,
smutným pak být napořád.

Brát život vážně,
nebo s humorem
Divákem svého života býti,
či jeho autorem?
Zasmát se svým chybám,
či si je nepřipustit,
Na všechno zlé zapomenout,
či neodpustit?
Publikoval(a): Fantoma.s, 28.1.2015
Přečteno (237x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ziara, koiška, Kněžka, slunečnice69, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 23:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti