Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Melancholická

Melancholická

podnebný Básně » Láska ... zklamání

Anotace: I smutné vzpomínky na minulost mohou být k něčemu dobré

Tolik jsi dala pro naši lásku,
hojivá slova, zlatý smích očí,
plamínky rtů i teplo svých dlaní.

Láska čistou a posvátnou září vzplála,
že myšlenky nás dvou
z temnoty svítily lepší.

Tolik jsi dala pro naši lásku,
a přesto jednou v ledovém klidu
lhostejných slov pohasla, zašla.

Nebyla marná však, vždy znova svítí
a kouzlem a něhou svých vzpomínek
ve smutných očích světlo rozžíná.
Publikoval(a): podnebný, 28.1.2015
Přečteno (113x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti