Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prozření

Prozření

JirdoušekCZ Básně » o Lidech

Anotace: Tohle je můj stručný pohled na svět.

Všechno se hroutí a padá dolů
lidi se rmoutí, ruce spínají k bohu,
za naše hříchy, za naše prohřešky,
za to ránu do hlavy, pobít nás všecky.

Už to dál nejde, všichni tu umřem
dřív než bychom měli, až před smrtí prozřem.
V poslední chvíli modlit se budem
v poslední minutě, až svět bude spálen.

Už nezbylo dobro, zbylo jen zlo
lidi jsou prohnilí, jsou jak zčernalé sklo.
Všichni jsme prohnilí, až do morku kostí
bez masa, bez duše plní bolesti.

Nemá to cenu, nezbývá čas,
už duši nemám já, ani nikdo z nás.
Všichni skončíme v pekle, v nebi není pro nás místo,
v našich srdcích po lásce zbylo jen pusto.
Publikoval(a): JirdoušekCZ, 28.1.2015
Přečteno (92x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti