variace na plátno a pero
variace na plátno a pero
a ten obrázek,
jako bys nemaloval sám.
V bublině máš kruté odstíny slabosti,
podkoží ti nalhává seppuku
a nutí nemít nadhled v časech
kdy za žíně tahal koňák
tech pár zamlklých vteřin
sejmulo abecedu kýčů
ale který z nich to nebyl ...
Publikoval(a):
Marcone, 27.1.2015