Mráz
Mráz
Anotace: Dnes je ,ale psí počasí.Už jaro ,aby se ozvalo.
Mráz
Noc mrazivá,den
ledovatkou nás
vítá.Chodník je,
jak odraz zrcadla.
Dej člověče bacha,
aby to tvoje nožka
zvládla.
Sněhové vločky s
kapkami deště
se parou.Mráz
vystrčil drápky
a ty jdeš chůzí
nejistou.
Vzdej to.Místo
chodníku je skluzavka.
Tak zales zpátky a
dej si panáka.
Však mráz povolí
až sluníčko se
objeví.
Publikoval(a):
slunečnice69, 27.1.2015