Mám rád ženu
Mám rád ženu
Anotace: O tom, že "nesmíš být nikdy líný", kdysi zpíval Walda na jedné ze svých LP desek
Mám rád ženu milující
a ne ženu hartusivou,
mám rád ženu zoívající
a ne ženu odpudivou.
Aby mohla milovati,
třeba na ní hodný být,
aby mohla zazpívati,
pomoz uklidit s ní byt.
Publikoval(a):
podnebný, 27.1.2015