Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vodopád

Vodopád

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Na motivy písně Život je jen náhoda

Jíti mezi květy, sadem,
jitrem v slunci do zoře,
plynout lásky vodopádem
od pramene do moře.

Neustále milovati,
neustále míti rád,
řekou času bez závrati
plynout jako vodopád.

Hvězda padá do daleka,
vteřinami plane, svistí,
život plyne jako řeka,
proud lásky i nenávisti.
Publikoval(a): podnebný, 26.1.2015
Přečteno (197x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti