Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpověď bezdomovce

Zpověď bezdomovce

příšeří Básně » Smutné

Anotace: Toužení ...............

Na ulici žiji už několikátý den,
a čekám až se rozední.
Zítra půjdu zase hledat štěstí ven,
a zdravit všechny pocestný.

Koukám jak se všichni maj,
pijou kávu nebo čaj.
Také bych chtěl takhle nějak žít,
najít si holku, dobrej byt
a jenom žít - jen žít.

V kapse starej dopis se známkou stoletou,
a v něm všechna tíha nových dnů.
Usínám každý večer pod klenbou nebeskou
a před sebou noc beze snů.

To se tak krásně lidi maj,
líbaj se - objímaj!
To je ráj.
Publikoval(a): příšeří, 26.1.2015
Přečteno (125x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška, slunečnice69, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti