Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak Vltava v mlze

Jak Vltava v mlze

Sedmnáctka Básně » o Životě

Anotace: Tahle by si zasloužila ještě pár řádků, ale teď už jsem někde jinde než když jsem ji před pár měsíci psala, tak do ní zkrátka nemůžu zasahovat

Jak Vltava v mlze, když je neděle
Plynu s davem, co přežívá všechno dospěle
Svou bradu vystrčím ještě trošku dopředu
Sluchátka nacpu, co nejhlouběji dovedu

Často tě, světe, nemám zrovna v oblibě
V tvých očích dělám chybu po chybě
Když chci zapadnout, předhodíš mě zvěři
Která mě obmotá metrem, co dvojmo měří
Publikoval(a): Sedmnáctka, 25.1.2015
Přečteno (92x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti