slzy na tvářích
slzy na tvářích
Anotace: Báseň je o tom, co cítíte když o někoho přijdete a nevíte jaké bude mít příběh pokračování
Cítit střepy,
cítit sníh,
cítit slzy na tvářích.
Padat vzhůru,
vidět tmu,
slyšet píseň bez rytmu.
Vidět radost,
slyšet smích,
slzy tečou po tvářích.
Řvoucí ticho hledá tmu,
klid s nadějí už to vzdal,
slzy tečou stále dál.
Jen jeden slib ti osud dal,
že nevíš, co bude dál.
Publikoval(a):
teeeri, 25.1.2015