Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Housle a růže

Housle a růže

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Trochu upravená pointa z filmové pohádky Pyšná princezna.

Housle znějí tichou písní,
jemná ruka struny hladí,
v trylku mizí bolest s tísní,
kolem zpívá věčné mládí.

Pohlaď růži tam, kde kvete,
lásce květ svůj rozevírá,
nenajdeš ji více v světě,
snadno vadne, brzo zmírá.
Publikoval(a): podnebný, 25.1.2015
Přečteno (163x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti