Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Začít žít

Začít žít

slunečnice69 Básně » o Životě

Anotace: Proč pořád brát ohledy na ostatní,když to k ničemu dobré není.Vlastní život mít ubrečený.

Začít žít

Přestaň fantazírovat
a snít.Začni konečně
svůj život žít.
Přestaň se bát a na
ostatní ohled brát.
Vždyť,každý myslí
jen na sebe.Tak to
v tomhle světě je.

Jdi za svým snem,
věř jen sama sobě.
Vždyť ostatní to
tak dělají tak proč
ty ne.

Když se na dně ocitneš
pomoc nikde nenajdeš.
Zády se všichni otočí.
Sama musíš vstát,
najít sílu a jít dál.

Tak už přestaň ohledy
brát.Co z toho máš?
Jen bolest na srdci
a nemocnou duši.

Na andělé se obracíš.
Jen ty sama musíš
začít podle svého
srdce žít.
Vždyť čisté a upřímné
je.Žij podle sebe.
Publikoval(a): slunečnice69, 25.1.2015
Přečteno (181x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Martin Havlíček, Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti