Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

JirdoušekCZ Básně » o Lásce

Anotace: Co k této básni dodat, je to něco jako malý symbol naděje, alespoň pro mě.

Kde nebeští oři,tam létat my chcem.
my přísaháme my svého cíle dosáhnem.
A když my dva, spolu budem snít,my budem z číše lásky pít
mě tvůj úsměv zahřeje u srdce jako nebeský oheň hřeje mě na ruce

Já budu tě chránit,já budu tě milovat
avšak ty svou lásku mi nechceš opětovat.
Tvé jméno,krásu, tělo budu oslavovat
já přísahám Bohu jen tebe já budu vždy milovat.

Vím že chceš věrnost a já ti jí dám
tak prosím pojď se mnou už nechci být sám.
Já k tobě cítím co k jiné ne
já miluji tě co na tom je.

Ty však jiného máš a jeho rty líbáš
když dotkneš se mě svět je jen náš.
Tvůj smích říká někdy mám strach
ty víš co chceš, tak tady mě máš.

Když mě políbíš, já cítím radost,když na mě mluvíš já cítím slabost.
Já chtěl bych se dotknout tě zas
hladit tvé hebké ruce, to však jsou jen sny.
Je to zkušenost, já toužím po ní a vím že i ty.

Když vidím tvůj obličej, hned lépe se mi dýchá,
tvá krása však dělá ze mě jen kluka,
kéž bych měl čest,políbit tě dnes
a ty řekla bys: " já miluji tě, " a já :" miluju tě též ."
Publikoval(a): JirdoušekCZ, 24.1.2015
Přečteno (354x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti