Tak proč.
Tak proč.
Tak proč
Tak proč pláč
mám na krajíčku.
Proč je má duše
nesmělá.
Proč si ztracená
připadám.
Tak proč?
Proč na nebi
září hvězdy a
měsíc se usmívá.
Proč andělům závidím
jejich křídla.
Tak proč?
Proč nám naše
láska zvadla.
Proč Tě mám pořád
ráda.
Tak proč.
Kde odpověď hledat
mám.Možná ,že ji
andělé znaj.
Publikoval(a):
slunečnice69, 24.1.2015