Černá ovce sní
Černá ovce sní
Brodím se deštěm tam a zpět,
nemohla jsem to doma vydržet.
Když dívají se na mne,
jako na ovci černou,
já raději budu se brodit samotou,
a nechám se užírat temnotou.
Kam se podělo to šťastné dětství?
Kdy jsme se jen smáli a byli šťastní.
Teď se životem potýkat se musíme,
a na ty šťastné chvíle zapomínáme.
A ty krátké chvíle bez starostí,
rychle upadají v zapomnění.
Pod náporem starostí,
má kolena se podlamují.
Já chci jen šťastně žít,
a všechny tíhy života nechat být.
Jednoho dne, až vše potřebné budu mít,
nechám všechno daleko za sebou hnít,
a svoje sny nebudu jen snít,
budu v nich šťastně žít.
Nerozčiluj se, že teď sním,
není špatné vysnít si nějaký cíl,
všechny ty útrapy snem vyvážit musíme,
abych měla sílu dál potýkat se s životem.
Publikoval(a):
Airaina, 24.1.2015