Pak chtěla bych
Pak chtěla bych
když smutek a bolest v objetí přede mnou klečí
když po tváři stéká mi slanost s deštěm smísená
a padá na prsty zkroucené zimničnou křečí
strachem zpocené tělo docela
pak chtěla bych utéci na místa
kde slzy neprší
návrší slunečná
pak chtěla bych
rozsvítit všechny lampy svíčky i oči
i světla v duších
Publikoval(a):
vanovaso, 23.1.2015