Kdybych měla křídla anděla.
Kdybych měla křídla anděla.
Křídla anděla
Kdybych měla křídla
anděla.Letěla bych
k Tobě milí a do
snu Ti vstoupila.
Hladila Tě po tváři
a tiše seděla.
Jen ,abych Tě
neprobudila.
Šeptala Ti do spánku
jak moc toužím po
Tvém polibku.
Jak mi líto je ,že
jsme každý jinde.
Kdybych měla křídla
anděla...
Publikoval(a):
slunečnice69, 23.1.2015