pac a pusu
pac a pusu
na stole zbyl jen rozteklý vosk
z poslední večeře
a už jen stačí říct pac a pusu blbečku
uvěř mé poslední lži
v pastelkovém zátiší
a já se posměju naivitě
se kterou každé ráno vstáváš
ještě stále nezvyklá bolest
Publikoval(a):
Marcone, 23.1.2015