Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Uzdravení láskou

Uzdravení láskou

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: ty zavazuješ moje srdce doteky

Uzdravení láskou

Kde teče ze mne krev a stříká
ty zavazuješ moje srdce doteky
a pak se stává ještě zřídka
že kromě obvazů zabalíš mne do deky
svého vzdáleného objetí
Lásko má sladká já tě vnímám
a chci s tebou stále splývat
a v srdci svém si nechat rány ošetřovat!
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 23.1.2015
Přečteno (285x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti