ZPÁTEČNOST
ZPÁTEČNOST
Neodplouvej daleko
Nebrat´ se tak náhle
Nezavrhuj nade mnou
To zpátečnost duše mé
Jako tíhu neseme
Ta dokonalost čirá tvá
Z nebe je či se mi zdá
Přec nezavrhuj nade mnou
Vždyt´ andělé si oči mnou
Neodplouvej daleko
Tak nezavrhuj nade mnou
Co si andělé jen počinou?
Publikoval(a):
rogerone, 22.1.2015