Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen tak

Jen tak

slunečnice69 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Co si prostě jen tak odpočinou.

Jen tak
Jen tak si vypít
voňavou kávu.

Jen tak si lehnout
do peřin a snít.

Jen tak se k sobě
přitulit.

Jen tak si dát
políbení co odezní
až k ránu.

Jen tak se prostě
milovat a být spolu.

Jen tak lenošit a
starosti nechat
odplout pryč.
Však oni se neztratí.
Vždy se k nám vrátí.

Prostě jen tak si
vydechnout a podívat
se do očí a setrvat
si v náruči.
Publikoval(a): slunečnice69, 22.1.2015
Přečteno (78x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: vanovaso, Kněžka, děda včela, GAIA77, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti