Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dáváš mi květiny...

Dáváš mi květiny...

Tak trochu nesměle
tiskneš mi do dlaní
pár krásně voňavých
lučních kytiček.
A já čtu nadšení
malého dítěte
z Tvých něžně jiskřících
očních zorniček.

Dáváš mi květiny
a s nimi sám sebe
v nejhezčím balicím papíru.
Dáváš mi srdce své
upřímně stvořené
láskou.
Své mamince
na míru.
Publikoval(a): Kněžka, 22.1.2015
Přečteno (156x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Castly-Roman Propper, koiška, Psavec, Květka Š., vanovaso, děda včela, Mirastus, Kytka62, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 22:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti