Kala
Kala
Anotace: Ranní příběh s milovanou bytostí
Za svítání, jednou zrána,
zdá se mi to nebo bdím,
přijdeš ke mně odhodlána
být mi ničím nebo vším.
Všechno snad už jsi mi dala,
ještě dáš mi víc než dost.
Bíle kvete svatby kala,
dej jí svoji nevinnost.
Čekám, čekám, snad se dočkám
nejkrásnější chvíle chvil,
nastavíme ústa vločkám,
celý svět se zasněžil.
Publikoval(a):
podnebný, 22.1.2015