Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zdál se mi sen

Zdál se mi sen

Iwionne Básně » o Lásce

Anotace: Bylo mi krásně

Zdál se mi sen.
Seděla jsem u stolu a pila bílou kávu.
Bylo ráno.
Venku mezi stromy se plazila těžká mlha.
Naproti mě seděl člověk.
Však do tváře jsem mu neviděla.
Místo ní měl stejnou mlhu jako v lese.
Čekala jsem až se mlha rozplyne.
Bylo mi krásně.
Měla jsem pocit štěstí a lásky.
Neznámý pil kávu z modrého hrnku.
Hlídala jsem mlhu z okna.
Netrpělivě jsem čekala.
Bylo mi krásně.
Mlha se začala rozplývat.
Já se ale bála podívat do jeho tváře.
Mlha se rozplynula úplně.
Pomalu jsem se otočila.
Dívala jsem se do Tvých očí.
Tak laskavých a klidných.
Bylo mi krásně.
Publikoval(a): Iwionne, 21.1.2015
Přečteno (366x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Engliš, děda včela, Robin Marnoli, Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti