Tvář
Tvář
Vážná tvář
Vážná tvář,
oči smutné,
úsměv falešný,
srdce zlomené,
duše uzavřená do
citů svých.
Jak chladná zdá se.
Divíš se?
Jak snadné to pochopit.
Jen vžij se do nitra
duše citlivé.
Málo něžné lásky prožila,
aby smála se bez falše.
Duše plná citu,
teď brání se před
láskou falešnou,
co srdce ji zlomila.
Teď chtěla by se smát.
nalíčit si tvář,
obléci slušiví šat.
Změnit si život v
hru veselou a poznat
lásku pravou.
Divíš se?
Nebo jsi pochopil?
Tu vážnou tvář,co
chladná se zdá,ale
něhu v sobě má.
Publikoval(a):
slunečnice69, 21.1.2015