Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lákáš moji duši z těla...

Lákáš moji duši z těla...

Kněžka Básně » o Lásce

Anotace: Čerstvá "pocitovka" :)

Lákáš moji duši z těla,
návnadou jsi jen Ty sám,
a já, celá rozechvělá,
ač se bráním – podléhám.

Padám s Tebou kamsi do snu,
tam, kde nás netíží pozemské okovy,
kde duše bez obav odhalí si
vše, co se ukrývá za slovy.

Ve hmotném světě jsme dál „jenom“ přátelé,
bedlivě střežíme určité meze.
Skutečné pocity hluboko ukryty,
však popřít, zničit je – to prostě nelze.
Publikoval(a): Kněžka, 20.1.2015
Přečteno (222x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Marcone, děda včela, Bezhlavý rytíř, slunečnice69, Mirastus, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti