Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez poznání

Bez poznání

slunečnice69 Básně » ?nezařazené?

Anotace: O věcech ,které máme asi všichni rádi.

Bez poznání

Bez lásky je život,
jak studánka bez vody.


Bez něhy je život,
jak poupě co nevoní.

Bez polibku je život,
jak čokoláda bez chuti.

Bez milování je život,
jako jabloňový sad
co nerodí.

Život je chudý bez
poznání těchto hříchů,
co ke šťastnému životu
patří.

Proto poslal Pán Búch
Adama a Evu,aby nás
tomu učily.
Publikoval(a): slunečnice69, 20.1.2015
Přečteno (67x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti