Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tenkrát pod stromem

Tenkrát pod stromem

Iwionne Básně » o Lásce

Anotace: Miluji Tvé polibky

Rozkvetlá louka
Uprostřed strom
Nádherný košatý, jako z pohádky
Sedíš pod ním, opřený o kmen
Já pomalu přicházím
Bosa se loudám lučním kvítím
Sehnu se a utrhnu pampelišku
Dám si jí za ucho a pomalu se blížím
S letmým úsměvem na rtech
Dlouhé bílé šaty se otírají o květy
Fouká slabý vánek
Odvál mi vlasy z ramene
Blížila jsem se
Ty jsi stále seděl a hleděl na mě
Mírně nakloněnou hlavu
Slabý úsměv na rtech
Čekáš až dorazím k tobě
Zastavím se a čekám na tvou reakci
Pozvedneš ruce a čekáš až ti podám svoje
Už jsem u tebe
Proplétám své prsty mezi tvé
Rozkročím nohy a sednu si na tebe
Hledíme si do očí
Tolik lásky
Tvoje rty se chvějí touhou
Touží po těch mých
Pomalu se nakloním
Naše rty se dotknou
Nejprve lehce, nesměle
Ale vášeň nás přemůže
Miluji tvé polibky
Publikoval(a): Iwionne, 20.1.2015
Přečteno (130x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kněžka, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti